T:mi Tiina Jaakkola goes to Fysio-Origo!

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Tammikuun ajan on pohdittu tulevia suunnitelmia ja nyt on aika tuoda yksi suurimmista jutuista julki.. Helmikuun alusta keskitän PT-toimintani Lahden Fysio-Origolle. Ei huolta vanhat ja nykyiset asiakkaat, toki treenautan myös Kouvolassa ja Kymenlaakson alueella, mutta pääpaino PT-toiminnassa tulee siirtymään Lahteen.

Fysio-Origo sali

Fysio-Origo sali

Mahtavaa päästä liittymään Fysio-Origon huikeaan porukkaan, katsotaan mitä kaikkea siellä keksitäänkään! 😉

Fysio-Origo on hyvällä fiiliksellä varustettu toiminnallisen harjoittelun sali, jossa treenailun lisäksi voi osallistua ryhmätunneille. Saatavana on myös esimerkiksi fysioterapia- ja hierontapalveluita. Käykäähän tutustumassa paikan nettisivuihin ja tulkaa toki tutustumaan paikanpäällekin! Voit myös tutustua saliin maksuttomasti kahden viikon ajan, jonka jälkeen voit päättää onko se sinulle oikea paikka treenata.

Tulen jatkossa päivittelemään sivuille lähinnä PT-puoleen liittyviä tekstejä, tuotekokeiluja yms., mutta varmasti joukossa nähdään myös muihin juttuihin liittyviä kirjoituksia!

Käy tykkäämässä Fysio-Origosta myös facebookissa!

Treeni-iloa kaikille, jatketaanhan treenejä myös tammikuun jälkeen?! 😉

Comments are closed.